Proses Kerja Kami

Bagaimana Kasih Healthcare membantu Anda

Membina persekitaran yang sihat yang menyokong pembangunan untuk masyarakat. Doktor yang dipercayai ada dan memberi nasihat rawatan perubatan.

Piawaian Rawatan

Kami menyediakan rawatan standard & kemudahan perubatan terbaik di klinik.

Pencegahan Jangkitan

Kami menyediakan kemudahan pencegahan jangkitan & perubatan terbaik di klinik.

Kualiti Perkhidmatan Penjagaan

Kami menyediakan kualiti penjagaan dan kemudahan perubatan terbaik di klinik.

Pengalaman Pesakit

Kami mempunyai pengalaman pesakit dan kemudahan terbaik di klinik.

Komunikasi Baik

Kami menyediakan kemudahan komunikasi & perubatan terbaik di klinik.

Pengalaman 10+ Tahun

Kami mempunyai Pengalaman 15+ Tahun dan kemudahan terbaik di klinik.

Kasih Healthcare

PEMERIKSAAN KESIHATAN

PEMERIKSAAN KESIHATAN PERIBADI

KASiH Heakthcare menawarkan pemeriksaan kesihatan khusus untuk Lelaki dan Wanita. Pemeriksaan Kesihatan peribadi kami disesuaikan dengan keperluan kesihatan individu anda. Kami tidak akan mengesyorkan sebarang ujian atau prosedur yang tidak diperlukan. Bayaran akan dijelaskan dan anda boleh membincangkan anggaran anda secara terbuka dengan doktor kami. Untuk mendapatkan anggaran kos Pemeriksaan Kesihatan peribadi anda

KESIHATAN KELUARGA

Doktor kami adalah doktor perubatan terlatih antarabangsa yang menyediakan perubatan untuk seisi keluarga. Doktor kami menawarkan semua aspek rawatan kesihatan primer akut dan kronik. Jururawat berdaftar dan kakitangan sokongan kami dilatih menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk memenuhi keperluan penjagaan kesihatan anda. Perkhidmatan termasuk pengambilan darah dan pengumpulan spesimen untuk ujian patologi, pengeluaran ubat-ubatan, ultrasound dan janji temu pakar.

KESIHATAN WANITA

Doktor kami dapat memberikan pelbagai perkhidmatan yang merangkumi pemeriksaan ginekologi seperti pap smear, pemeriksaan payudara dan nasihat kesihatan seksual termasuk pengeluaran kontrasepsi dan implantasi. Jadikan kesihatan anda sebagai keutamaan dengan pemeriksaan kesihatan dan pemeriksaan kesihatan secara berkala. Kami menawarkan pelbagai Pemeriksaan Kesihatan Wanita yang komprehensif yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan kesihatan individu.

KESIHATAN KANAK-KANAK

Doktor kami mahir dalam semua aspek Kesihatan Kanak-kanak. KASiH Healthcare mempunyai doktor pediatrik terlatih di peringkat antarabangsa yang merangkumi pelbagai perkhidmatan dari rawatan intensif yang baru lahir hingga pediatrik umum. Kami kerap berjumpa bayi baru lahir dan remaja di klinik kami. Kami berpengalaman bekerja dengan keperluan kesihatan dan kesejahteraan sepanjang 'zaman kanak-kanak’ Kami menawarkan pelbagai Pemeriksaan Kesihatan khusus untuk kanak-kanak - dari Penilaian Pembangunan hingga Pemeriksaan Kesihatan Remaja.

PERUBATAN PERJALANAN

KASiH Healthcare menawarkan perkhidmatan perubatan perjalanan yang komprehensif. Konsultasi sebelum perjalanan dapat memberi masa kepada pelancong untuk menilai segala masalah kesihatan yang mungkin timbul. Kami akan menilai rancangan pelancong untuk:
- Tentukan potensi bahaya kesihatan
- Didik pengembara mengenai risiko yang dijangkakan
- Memberi imunisasi untuk penyakit yang dapat dicegah vaksin
- Sediakan ubat untuk profilaksis, rawatan diri atau kedua-duanya
- Untuk memberi kuasa kepada pengembara untuk menguruskan kesihatannya sepanjang perjalanan.
- Anda disyorkan untuk berjumpa dengan Doktor anda sekurang-kurangnya 6-8 minggu lebih awal kerana imunisasi mungkin memerlukan suntikan.

PERUBATAN KORPORAT

KASiH Healthcare menawarkan penempatan semula, insurans dan perubatan rentas negara serta pelbagai pemeriksaan kesihatan eksekutif (contohnya: Pekerjaan Perubatan dan Imigresen Perubatan). Sila lihat senarai lengkap Pemeriksaan Kesihatan dan Kesejahteraan kami namun kami dapat menyesuaikan dengan setiap keperluan individu atau syarikat. Sila hubungi kami jika anda tidak pasti saringan mana yang sesuai.

PROSEDUR KLINIKAL MINOR

Doktor kami boleh melakukan prosedur pembedahan kecil termasuk, tetapi tidak terhad kepada;
-Rawatan kuku yang tercabut (Nail Avulsion)
- Prosedur pemotongan kecemasan yang kecil/minor
- Pembersihan, jahitan dan balutan luka dan luka kecil
- Memulihkan luka kulit sederhana dengan pelbagai kaedah

Pemeriksaan Kesihatan