Pusat Pemeriksaan Kesihatan Eksekutif

Pusat Pemeriksaan Kesihatan Eksekutif

Pusat Pemeriksaan Kesihatan Eksekutif di Kasih Healthcare adalah “Öne Stop Dedicated Center khusus yang menyediakan perkhidmatan pemeriksaan kesihatan pelbagai fasa yang komprehensif dengan tujuan mengekalkan gaya hidup sihat & pengesanan awal keadaan perubatan.

Bukan hanya melayani pelanggan pemeriksaan kesihatan individu, kami juga menyediakan perkhidmatan kesihatan pekerjaan kepada pelanggan korporat dengan syarat khas untuk contoh: pengawasan perubatan khusus menurut CHRA (Penilaian Risiko Kesihatan Kimia), dan pemeriksaan pra-pekerjaan sesuai dengan keperluan syarikat.

Pemeriksaan anda berlangsung dalam lingkungan yang hangat, nyaman dan peribadi, dan anda dapat memilih paket yang disesuaikan dengan keperluan dan gaya hidup anda. Semua ujian dijalankan secara pesakit luar dan memerlukan masa lebih kurang setengah hari untuk diselesaikan. Setelah menyelesaikan semua ujian, anda akan diberi laporan perubatan terperinci dan perundingan profesional oleh doktor pada hari yang sama.

Piawaian Rawatan

Kami menyediakan rawatan standard dan teknologi perubatan terkini dengan kemudahan terbaik di klinik kami.

Komunikasi Baik

Kami menyediakan komunikasi dan teknologi perubatan terkini dengan kemudahan terbaik di klinik kami.

Pencegahan Jangkitan

Kami menyediakan pencegahan jangkitan dan teknologi perubatan terkini dengan kemudahan terbaik di klinik kami.

Pengalaman 15+ Tahun

Kami mempunyai Pengalaman 15+ Tahun dan teknologi perubatan terkini dengan kemudahan terbaik di klinik kami.

Perkhidmatan makmal perubatan dan pakar

Pengkhususan ini mengkaji dan mendiagnosis penyakit melalui pemeriksaan organ, tisu, cecair badan dan juga autopsi badan yang lengkap. Pakar patologi mendiagnosis dan memeriksa sampel dan biopsi, serta mentafsirkan ujian makmal perubatan untuk mendiagnosis, merawat dan mencegah penyakit.