Pusat Rujukan Perubatan (PRP) KASiH Healthcare

Pusat Hospital Perubatan dan Rawatan Kesihatan Pilihan Anda

Pusat Rujukan Perubatan  KASiH Healthcare adalah perkhidmatan berpusat yang menyediakan kepakaran pakar, etika kerahsiaan maklumat pesakit dan teknologi canggih di setiap pusat perubatan kami. Pasukan perubatan kami yang berpengalaman dan berdedikasi akan membantu serta menjamin keselesaan dan memenuhi keperluan pesakit sebelum, semasa dan jika perlu setelah mereka mendapatkan rawatan. Para pesakit akan diberi penerangan mengenai anggaran kos rawatan dan prosedur dipakar kami. Sekiranya pesakit memerlukan rawatan susulan, pasukan professional kami yang berpengalaman akan membantu anda mencari maklumat yang diperlukan. Anda akan diberi nasihat pilihan terbaik untuk perkhidmatan klinik, kemudahan dan doctor di mana-mana pusat perubatan kami. 

Qualified Doctors

Our clients and bring the best of who.

Allergy Medicine

Our clients and bring the best of who.

Temujanji dengan doktor dirujuk, atau doktor pilihan anda boleh dibuat pada waktu yang paling sesuai dengan jadual anda. Kami dengan senang hati akan membantu anda dengan keperluan perjalanan dan visa jika diperlukan.

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan?

+603 8325 1822

Kasih Healthcare mempunyai tiga hospital yang tersebar di seluruh Malaysia, menyediakan rawatan perubatan yang unggul untuk pesakit kami

MISI, VISI DAN NILAI

Misi kami adalah untuk membuat perbezaan dalam kehidupan manusia melalui penjagaan pesakit yang sangat baik, dengan visi untuk menjadi pemimpin global dalam penjagaan kesihatan bersepadu berasaskan nilai.

INSPIRASI KAMI

Kami berusaha untuk memberikan rawatan perubatan yang dipercayai kepada pesakit dalam persekitaran profesional dan mesra. Dari membuat janji temu anda hingga secawan teh, kami menawarkan perkhidmatan yang mesra dan menenangkan.
Kasih Healthcare menerapkan nasihat berdasarkan bukti perubatan yang kukuh. Doktor kami telah dilatih di seluruh dunia dan berkongsi banyak pengalaman perubatan kepada pesakit.

KLINIK KAMI

  • Kami mempunyai klinik umum dan pakar di sekitar Lembah Klang. Kami mempunyai kemudahan dispensari ubat di semua Klinik kami untuk membolehkan perkhidmatan perubatan end-to-end.
  • Semua klinik kami mempunyai tempat letak kenderaan di lokasi, berhampiran dengan laluan pengangkutan awam dan boleh diakses dengan kerusi roda.

PESAKIT KAMI

  • Klinik kami fokus dalam memberi rawatan kepada seluruh keluarga. Kami mempunyai Klinik pakar Kanak-kanak yang mempunyai doktor pakar pediatrik antarabangsa yang pakar dalam masalah kesihatan kanak-kanak baik akut dan kronik.
  • Sila berbincang dengan penyambut tetamu kami yang ramah sekiranya anda tidak pasti doktor mana yang memenuhi keperluan anda. Sebagai pilihan anda boleh mencari mengikut kepakaran di halaman Doktor kami.

People

Treat those we serve and each other with compassion, dignity, integrity and respect.

Excellence

Strive for the finest clinical, service and operational outcomes.

Results

Exceed expectations of those we serve and those we set for ourselves.

Uruskan penjagaan kesihatan anda

Percayalah kami untuk
membantu Anda

Surgery

Rhinology

Nurology

Gastroenterology

Otology

Pulmonology

Urology

Dental Care

Orthopedist

Eye care

Meet Our Team

Group of Certified & Experienced Doctors.

Quis ipsum suspendisse ultrices gravida risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis consectetur elit sed consectetur adipisicing elit.

Testimonials

What people say about medical health care

84%

Happy Patients

Best medical facilities and loving staff.

Proses Mudah

Bagaimana membantu anda kekal sihat

Buat Temujanji

Buat Temujanji

Pilih Hospital

Pilih Hospital

Dapatkan Rundingan

Dapatkan Rundingan

Penyembuhan & Kelegaan

Penyembuhan & Kelegaan

Contact Information

Kasih Healthcare

  • KASIH Cyberjaya Specialist
  • STELLAKASIH Hospital Wanita & Kanak-Kanak
  • Klinik Mediviron Dr Arifah, Bangi
KASIH Cyberjaya Specialist
STELLAKASIH Hospital Wanita & Kanak-Kanak
Klinik Mediviron Dr Arifah